DIT BEN IK

Dit ben ik

Mijn naam is Marijke van Pagée, een geboren en getogen Wolderse en momenteel woonachtig in Geldrop, samen met mijn man Roeland,onze dochter Lena(mrt 2017),onze zoon Sven(sept 2019) en onze hond Winnie. Ik ben van jongs af aan al bezig geweest met het verzorgen van dieren. Als kind had ik al konijnen, cavia’s en parkietjes. Maar toen mijn ouders eindelijk na 13 jaar lang zeuren besloten om een hond aan te schaffen kon ik mijn geluk niet meer op. Dat was onze James, een Engelse Cocker Spaniël. James is 13 jaar oud geworden en was een echte allemansvriend. Ik mis hem nog elke dag.

De dieren waren zo belangrijk voor me dat ik besloot na de middelbare school de opleiding voor Dierenverzorging te gaan volgen in Barneveld. Deze heb ik met succes afgerond in 2004 en ik heb toen een tijdje gewerkt als dierenartsassistente.

Mijn interesse voor honden en hun gedrag is in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Vanwege mijn grote passie voor dieren heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor het dierenasiel in Eindhoven. Ik hielp daar 1 keer in de week met het uitlaten van de honden, en heb dat met veel liefde en plezier gedaan. Bij het asiel heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei soorten honden. Groot of klein, braaf of niet braaf, ik vind elke hond bijzonder op zijn eigen manier.

In 2012 heb ik de opleiding voor Erkend Hondenuitlaatservice gevolgd aan de Martin Gaus Academie en met succes afgerond. Verder heb ik nog een workshop hondengedrag en -taal gevold bij N. Gootjes. Het leren vind ik erg leuk en interessant en ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In samenwerking met Inge Lambriex, gedragstherapeute voor honden en eigenaar van Holistisch Hondencentrum Loenatiks, leer ik elke dag weer bij. Ik beoefen mijn vak met veel liefde en plezier, maar vooral met de juiste kennis en instelling.

Vanuit deze enorme interesse en passie voor honden is Viva la Vida ontstaan.

ik3