WERKWIJZE

Werkwijze

Viva la Vida werkt volgens de eisen die er door de branche organisatie HUS-Nederland gesteld worden aan algemene veiligheid, dierenwelzijn en vakkennis.

Intakegesprek en proefwandeling

Nadat het eerste contact is gelegd telefonisch of via de mail, maak ik met u een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wil ik u en uw hond graag beter leren kennen, tevens verstrek ik informatie en kunt u natuurlijk vragen stellen.

Na het intakegesprek zal er een proefwandeling plaatsvinden. Deze vindt meestal plaats zonder eigenaar. Na de proefwandeling bespreek ik met u hoe de wandeling verlopen is. Hierna is de keuze aan u of dat ik met uw beste vriend op pad mag gaan.

Hebt u besloten dat uw hond mee mag met Viva la Vida dan ontvangt u van mij de Algemene Voorwaarden , Het Sleutelcontract en HetUitlaatcontract om deze vervolgens goed door te lezen en te ondertekenen. Het contract kan te allen tijde worden beĆ«indigd.

De wandeling

Uw hond wordt opgehaald met een speciaal met elektrische dakventilatie en airco ingerichte bus, met een eigen bench voor iedere hond (soms gedeeld met 1 andere hond). De reistijden worden voor de honden zo kort mogelijk gehouden. Uw hond zal in een groep van maximaal 8 honden ruim een uur onder begeleiding worden uitgelaten op een omheind stuk grond. Na dit uur wordt uw hond moe maar voldaan(zo schoon mogelijk, handdoekdroog) thuisgebracht, en kan hij lekker slapen totdat u weer thuis bent.

Veiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om die reden heb ik altijd een EHBO-kit bij me, en ben zoveel mogelijk voorbereid op onverwachte situaties. Ook is er altijd voldoende water aanwezig. En in de zomer wordt er voor verkoeling gezorgd d.m.v. badjes.

De Bus